Milyen színű bikinit válasszanak a tavasz típusú hölgyek?

Közzétéve: 2018-03-26

Ugye már Te is kerültél olyan helyzetbe, hogy nem tudtad, milyen színű bikini illene legjobban hozzád? Könnyű elveszni a színek tengerében, de az évszakelmélet itt is segítségünkre van, márpedig a Nici Design kínálatában mindegyik színtípus megtalálhatja a legelőnyösebb színárnyalatait!

Ferencz Judit, stílusszakértő (www.stylexpert.hu) minden évszaktípusnak ajánlást fog tenni, hogy magabiztosan válogathass a színkavalkádban!

Kezdjük az elején, azaz a tavasz típusokkal. Természetesen nem attól lesz valaki tavasz típusú nő, hogy márciusban, áprilisban vagy májusban született. Sokkal összetettebb az eredete, hiszen a külső, archoz közeli jegyeink határozzák meg a számunkra legjobban álló színeket, Illetve létezik egy faktor, amelytől nagyon sokan eltekintenek, pedig ugyanolyan fontos, mint a megjelenésünk. Ez pedig a személyiségünk, amely átragyogja az egész lényünket, a külsőnket.

A tavasz színei meleg színezetűek, a nap aranya ragyogja be őket, világosak, és élénkek, erőteljesek.

Az arc bőre általában világos, aranyló, barackszínű, elefántcsont szín, vagy semleges bézs/ porcelán.

A szeme olyan élénk akár az égbolt, türkizkék, türkizzöld, vagy meleg mogyoróbarna, de mindenképpen élénk színű.

A hajszínében a világos arany árnyalat csillan meg többnyire, vagy világos aranyszőke, méz szőke, szőkés vörös, világos vagy élénkebb vörös, esetleg aranybarna vagy kicsit sötétebb meleg barna vöröses árnyalattal.

Éppen ezért a természetes színeivel harmonizáló napsütötte, aranyló, és a tavaszi természetre jellemző türkizes-zöldes árnyalatokban ragyog leginkább!

Milyen árnyalatokat ajánl Judit a tavasz típusoknak a Nicy Design kínálatából?

A korallos-lazacos színek mind-mind telitalálat ennek a típusnak, illetve a picit visszafogottabb barack is nagyon jól mutat rajta! A napsárgát is ajánlom, ha a bőröd könnyen barnul!

Tovább


Hogyan válaszd ki a tökéletes színű bikinit vagy fürdőruhát?

Közzétéve: 2017-11-29

A nyári időszakban szerintem könnyebben választ mindenki bikinit.

Miért van ez így?

Mert ilyenkor jellemzően jóval több időt töltünk a szabadban, a nap sokkal többet éri a bőrünket, és a napsütötte, barna bőrön általában az élénkebb színek is jobban mutatnak.

De mi történik az őszi-téli időszakban?

Amikor a hűvös vagy hideg időjárás miatt sokkal jobban be kell öltöznünk, kevesebb időt töltünk a szabad levegőn, a nap ereje is gyengül, és a nyártól távolodva a gyönyörű, napsütötte bőrszínünk is egyre jobban kifakul.

Természetesen szoláriumozással, esetleg meleg országokba való kiruccanásokkal sokat lehet javítani megfakult bőrszínünkön, de általában ebben a hideg időszakban jobban látszik, hogy valójában milyen a természetes, eredeti árnyalata a bőrünknek.

Ferencz Judit, stílustanácsadó és író (www.stylexpert.hu) segítségével a következő hetekben nagyon érdekes témával fogunk foglalkozni, mégpedig az évszaktípusokkal.

Mégis miért nem mindegy, hogy milyen évszaktípusba tartozunk, amikor bikinit vagy fürdőruhát választunk magunknak?

Mivel a bőrünk a legnagyobb felület a testünkön, illetve a bikini ezzel közvetlenül érintkezik, ezért nagyon fontos, hogy színben harmonizáljon vele, frissnek, üdének, finomnak hasson a fürdőruhában. Ezen kívül még rendkívül fontos a szemünk színe, a hajunk is nagyon meghatározó, illetve az ajkaink árnyalata.
Attól függően, hogy mekkora felületet fed le a bikini vagy fürdőruha, szépen színez(het)i az arcunkat. Ha fiatalnak, szépnek nézünk ki benne, akkor eltaláltuk a tökéletes színt, ha pedig idősebbnek, fáradtabbnak tűnünk, akkor sajnos nem a megfelelő árnyalatot választottuk ki.
 
Az évszakelmélet természetesen nem azt jelenti, hogy amelyik évszakban születtünk, azok a színek állnak jól nekünk, hanem a külső, arc-közeli jegyeink, és a személyiségünk határozza meg, hogy melyek a számunkra tökéletes árnyalatok.
Az évszakelméletben ezáltal megkülönböztetünk tavasz, nyár, ősz és tél típusú hölgyeket.
 
A színeknél nagyon fontos, hogy milyen alapvető tulajdonságaik jellemzők ránk, hiszen ez alapján sikerülhet létrehozni az összhangot és a stílusos megjelenést az öltözködésben is. A legfontosabb a színek tónusa, azaz, hogy inkább hideg vagy meleg típusba tartozunk. A hideg színtípusoknál jellemzően a kékes, rózsaszínes árnyalatok dominálnak, a meleg színtípusoknál pedig a sárgás, barackos színek.

Fontos ezen kívül, hogy világos vagy sötét színek állnak-e jól nekünk. Az utolsó színtulajdonság pedig nagyon meghatározó, hiszen a színek telítettségét méri, ami alapján megkülönböztetünk élénk, harsányabb és tört, visszafogottabb árnyalatokat.

A következő hetekben a Stylexpert.hu abban fog segíteni, hogy a különböző évszaktípusoknak milyen fürdőruhák a legjobb választások a Nici design kínálatából.

Tartsatok velünk!

Tovább