Vissza

Milyen színű bikinit válasszanak a tavasz típusú hölgyek?

Közzétéve: 2018-03-26 21:04:50

Ugye már Te is kerültél olyan helyzetbe, hogy nem tudtad, milyen színű bikini illene legjobban hozzád? Könnyű elveszni a színek tengerében, de az évszakelmélet itt is segítségünkre van, márpedig a Nicy Design kínálatában mindegyik színtípus megtalálhatja a legelőnyösebb színárnyalatait!

Ferencz Judit, stílusszakértő (www.stylexpert.hu) minden évszaktípusnak ajánlást fog tenni, hogy magabiztosan válogathass a színkavalkádban!

Kezdjük az elején, azaz a tavasz típusokkal. Természetesen nem attól lesz valaki tavasz típusú nő, hogy márciusban, áprilisban vagy májusban született. Sokkal összetettebb az eredete, hiszen a külső, archoz közeli jegyeink határozzák meg a számunkra legjobban álló színeket, Illetve létezik egy faktor, amelytől nagyon sokan eltekintenek, pedig ugyanolyan fontos, mint a megjelenésünk. Ez pedig a személyiségünk, amely átragyogja az egész lényünket, a külsőnket.

A tavasz színei meleg színezetűek, a nap aranya ragyogja be őket, világosak, és élénkek, erőteljesek.

Az arc bőre általában világos, aranyló, barackszínű, elefántcsont szín, vagy semleges bézs/ porcelán.

A szeme olyan élénk akár az égbolt, türkizkék, türkizzöld, vagy meleg mogyoróbarna, de mindenképpen élénk színű.

A hajszínében a világos arany árnyalat csillan meg többnyire, vagy világos aranyszőke, méz szőke, szőkés vörös, világos vagy élénkebb vörös, esetleg aranybarna vagy kicsit sötétebb meleg barna vöröses árnyalattal.

Éppen ezért a természetes színeivel harmonizáló napsütötte, aranyló, és a tavaszi természetre jellemző türkizes-zöldes árnyalatokban ragyog leginkább!

Milyen árnyalatokat ajánl Judit a tavasz típusoknak a Nicy Design kínálatából?

A korallos-lazacos színek mind-mind telitalálat ennek a típusnak, illetve a picit visszafogottabb barack is nagyon jól mutat rajta! A napsárgát is ajánlom, ha a bőröd könnyen barnul!

 A türkiz a tavasz típusnak szinte kötelező, gyönyörűen harmonizál bézses-barackos árnyalatú bőrével, szinte világít rajta, és nagyon jól kiemeli a szemei színét.A mintás darabokból a bátrabb színösszeállítások a nyerők, a korall, a napsárga, a lombzöld és a kék keveréke kifejezetten jól mutat ezen a típuson, a személyiségéhez nagyon jól illenek ezek a mozgalmas trópusi minták!