A Nicy Design Bikini Story...

Szia,

Niki vagyok, a Nicy Design bikini alapítója és tervezője. A fürdőruha kollekcióim megálmodásának története egészen 2004-ig nyúlik vissza, amikor saját tapasztalatomból fakadóan merültem el ebben az izgalmas világban. Keresgéltem a tökéletes bikinik után, ám hiába kerestem, nem találtam olyanokat, amelyek igazán passzoltak volna hozzám, se méretben, se stílusban. 

Akkoriban kimondottan szűk volt ez a piac, alig volt pár márka Magyarországon és nem volt internetes kereskedelem.

Szívügyem volt olyan fürdőruhák megalkotása, amelyek nem csupán egyediek, hanem időtállóak is. A szabásvonalak egyedi stílusa, az anyagminőség és a kényelem ötvözése volt a célom. Kerestem beszállítókat és varrodát majd elkezdődött a munka.

A felsők tervezésénél különös gondot fordítottam arra, hogy még a kisebb méretekkel rendelkező lányok is tökéletesen mutassanak bennük, miközben megőriztem az egyediségüket és stílusukat.

Az alsók esetében pedig olyan lágy szabásvonalakkal dolgoztam, amelyek kiemelték és kerekítették a lányok popsiját. A kényelem az alsók esetében is fontos volt számomra - hiszen egy jó fürdőruhában nem csak jól kell kinézni, de kényelmesnek is kell lenni.

Az első kollekciómmal egy hatalmas álom valósult meg. Egy táskába pakoltam össze a tervezett darabokat, és bátorságomat összeszedve mutattam meg az első üzletvezetőnek. Azonnal megértette a koncepciót és az értékteremtő erőt a háttérben, így az első bemutatkozás óta számos üzletben találta meg a helyét a Nicy Design bikini. A siker és az elismerés pedig csak tovább erősítette bennem azt a hitet, hogy van helye és szükség van az általam kínált minőségnek és stílusnak a piacon.

Soha nem a tökéletesen kielégítő kollekciók létrehozására törekedtem, inkább arra vágytam, hogy esszenciává váljak a piacon. Célom az volt, hogy a Nicy Design ne csupán egy újabb opció legyen a fürdőruha-választékban, hanem valami igazán egyedi és különleges, ami kiemelkedik és maradandót hagy a vásárlókban. Az volt az álmom, hogy a stílusom és tervezési koncepcióm által egyfajta irányt mutassak, és valami igazán sajátot és megkülönböztethetőt hozzak létre a piacon."

Az elkövetkező években folyamatosan bővültek a lehetőségeim és a Nicy Design jelenléte az online térben is megerősödött hiszen 2009-ben elindult a saját webáruházam.

Az egész országot behálózó üzletkötő partnereim segítségével terjesztettem a márkát és szereztem törzsvásárlókat, akik az időtlenség, minőség és egyediség jegyében ragaszkodtak hozzám.

Az élet azonban mindig tartogat meglepetéseket. Amikor anya lettem és új szerepem lett, természetesen az lett az elsődleges, hogy minden pillanatot megéljek anyaként. Egyedül vezettem a vállalkozást, így ez idő alatt hagytam, hogy a cég egy kicsit háttérbe szoruljon, miközben a családommal töltöttem az időmet. Aztán jött a Covid, ami még további kihívások elé állított bennünket, és egy időre megállt a tervezés és gyártás.

De most, újult erővel és lelkesedéssel térek vissza a szakmába. A drága törzsvásárlók kitartóan keresnek, és megosztják velem a vágyaikat és reményeiket. Ezért most, az új tervezési koncepcióval és partnerkapcsolatokkal karöltve új fejezetet nyitok a Nicy Design történetében. A mai divathoz alkalmazkodva, de a márka stílusával és értékeinek megtartásával tervezem a következő kollekciókat.

Remélem neked is tetszeni fognak! 

Számomra fontos értékek között szerepel az önfeledt, vidám strandélet megélése, ahol a fő hangsúly az igazi örömforrásokra való összpontosítás: a napozás, a vízi sportok, a jó társaság és az önfeledt szórakozáson van, nem pedig kényelmetlenül feszengő magamutogatáson. A Nicy Design fürdőruha kifejezetten annak a lánynak szól, aki jól érzi magát a bőrében, jókedvű, stílusos és különleges szeretne lenni anélkül, hogy előtérbe helyezné a közönséges megjelenést. Ilyen egy igazi #nicygirl! Az én kollekcióimban a stílus és az egyediség találkozik, és azon vagyok, hogy ezeket az értékeket minden egyes darabban megmutassam.

Hiszem, hogy az öltözködés egy olyan önkifejezési forma, amely nemcsak stílust, hanem életszemléletet és hovatartozást is kifejez. Egy #nicygirl vidám, élettel teli, elfogadja magát, van stílusa és szereti a minőséget. Nem utolsó sorban pedig tudatos a környezetével kapcsolatban!

Mi itt vagyunk, hogy segítsünk abban, hogy mindenki megtalálja és kifejezhesse az egyéniségét, legyen az a strandon vagy a tengerparton.

Köszönöm, hogy velem tartottál ezen az izgalmas időutazáson!

Üdvözlettel,

Blahó Nikolett

Nicy Design bikini alapítója és főtervezője